Korineum

Varaukset ja lisätiedustelut:

010 422 2311

AJANKOHTA

05.04. - 12.04.2020
12.04. - 19.04.2020

1138 € 

MATKAN SISÄLTÖ

- lennot Turkish Airlines, Istanbulin kautta Ercaniin

meno

HEL - IST 12.40 - 16.10

IST - ERC 19.20 - 21.00

paluu

ERC - IST 11.50 - 13.35

IST - HEL 14.40 - 18.05

- bäginkuljetusmaksu

- majoitus 2 hh (www.korineumgolf.com)

- puolihoito, aamiainen ja illallinen

- 5 päivägreenfeetä hotellin omalla kentällä

- lentokenttäkuljetukset perillä

- matkanvetäjän palvelut

- yhden hengen huoneen lisämaksu 150 euroa

- huone, jossa terassi on merelle päin 28 euroa / henk / vko

- Elite-tason huone, jossa terassi on merelle päin 63 euroa / henk / vko

- etukäteen varattu extrakierros golfia vapaapäivänä 60 euroa (paikan päällä 70 euroa)

 

KOHTEEN ESITTELY

Korineum Golf & Country Club on yksi suosikkikohteistamme. Olemme tehneet sinne jo useita matkoja ja asiakkaiden palaute on ollut erittäin positiivista.

Korineumin golfkeskus sijaitsee Kyproksen pohjoisrannikolla lähellä Kyrenian kaupunkia. Kyrenia on historiallinen kaupunki nähtävyyksineen vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä klubilta. Kyreniaan on päivittäin veloituksetta kuljetus kaupunkiin.

Hotellihuoneet sijaitsevat aivan golfkentän ja klubirakennuksen yhteydessä. Nykyaikaisista huoneista ovat näkyvät vuoristoon tai merelle. Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Hotelli on valmistunut vuonna 2009, lisäksi syksyllä 2011 valmistui uusia hotellihuoneita. Huoneissa on mm ilmastointi, langaton nettiyhteys ja minibaari.

Vuonna 2007 avattu kenttä tarjoaa upean ja myös paikoitellen haastavan golfkokemuksen. Kenttä ei varmastikaan jätä ketään "kylmäksi". Väylät sijaitsevat sateenvarjomäntyjen sekä oliivipuiden keskellä.

Jokaiselta väylältä avautuvat mahtavat maisemat kohti Välimerta tai toisella puolella sijaitsevia Five Finger eli ”viiden sormen” vuoria. Tyylikkäästä klubitalosta löytyvät ravintolapalveluiden lisäksi mm. kuntosali ja kylpylä erilaisine hoitoineen, mm. hierontaa ja kasvohoitoja.

 

HOTELLI

Kuntosali

Hotellin kuntosali on ilmaisessa käytössä vieraille.  Kuntosali on varastettu juoksumatoilla, kuntopyörillä ja erilaisilla lihaskuntolaitteilla. Myös vapaita käsipainoja löytyy raskaan raudan nostajille.

Uima-allas

Hotellihuoneista kivenheiton päässä sijaitseva uima-allas on suosittu paikka golfkierroksen jälkeen. Uima-altaan vesi ei ole erikseen lämmitetty. Vesi voi tuntua aamuisin hyvinkin raikkaalta, sillä aurinko on sen lämmityksen ainoa lähde. Uima-altaalla saa tilattua juomaa ja ruokaa.

Spa

Hotellin Spa-palveluihin kuuluu erilaisia hierontoja. Spa-palvelut ovat maksullisia. Hotellin asukkaat voivat paikan päällä varata ajan ja usein samalle päivälle varaus ei onnistu, joten muista varata ajoissa  oma aikasi.

Tennis

Korineum hotellialueelta löydät neljä uutta tenniskenttää. Hotellin asukkaat voi varata kentän veloituksetta kahdeksi tunniksi / päivä. Käytettävissä myös syöttökone ja hotellin tennisopettaja. Tarkemmat hintatiedot osoitteessa: http://www.korineumgolf.com/EN/tennis

GOLFKENTTÄ

Korineumin golfkenttä on 6200 metrinen, 18-väyläinen, Par 72.

Kenttä on avattu vuonna 2007 ja siitä asti sitä on kehitetty ja paranneltu. Viimeisimpinä uudistuksina uudet paremmat hiekat bunkkereihin ja etu- ja takaysin järjestys vaihdettiin.

Tätä nykyään uusi etuysi on raskaampi kuin takaysi, jonka ansiosta tämä suhteellisen mäkinen kenttä on helpompi pelata. Jo väylä #1 antaa hyvän kuvan kentän korkeuseroista. Pitkä par 4 ylämäkeen tuntuu siltä ettei klubipelaajan lyöntimitat riitä mihinkään.

Seuraava kova haaste lyhytlyöntiselle tulee väylällä #4. Ehdottomasti kentän vaikeimpia par 3 väyliä. Tavoitteena lyödä miesten keltasilta noin 160 metriä ilmassa rotkon yli. Parin hukatun pallon jälkeen voi todeta, että se välilyönti rotkon eteen voi viikon aikana päätyä paariin tai bogieen. Bogie on tällä väylällä hyvä tulos!

Korineumin korkein paikka löytyy väylällä #5, kun miehet kiipeävät rappusia pitkin tiiauspaikallle. Väylä #5 on keltaisilta ja punaisilta pelatessa par 5, mutta valkoisilta pelatessa par 4. Tämä tarkoittaa sitä että 3, 4, 5 lyöntimäärät ovat hyvin tavallisia tällä väylällä. Väylä tekee 90 asteen dog-leg käännöksen vasemalle 200 metrin kohdalla. Pitkälyöntisellä avaajalla on mahdollisuus lyödä linnuntietä metsän yli oikoen, jolloin kakkoslyöntiin jää vajaa 100 metriä griinille. Myös” ykkösellä päälle” on aika normaalisti harvinaisuus par 5 väylällä, mutta täällä se ei ole mahdotonta.

Loppu väylät ovat mukavia ja kauniita. Par 4 väylät ovat suoria ja suhteellisen lyhyitä. Suurimmat haitat ovat kentän sivuilla olevat piikkipensaat, jotka voivat tehdä kovaa kiusaa pelaajalle. Ainoa tapa välttää piikkipensaat, on pysyä väylällä!

Korineum greenfee on päivägreenfee. Päivägreenfee oikeuttaa vieraita pelaamaan useamman kierroksen päivässä. Myös extra 9-kierros onnistuu ennen tai jälkeen varsinaista kierrosta.

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN MATKAA

Passin on oltava voimassa 180 päivää matkan ajankohdan jälkeen!

Pohjois-Kyproksen valuutta on Turkin liira, mutta eurot käyvät joka paikassa ja halutessa rahaa voi vaihtaa hotellin vastaanotosta.